• Aconplus Yazılım ve Yönetim Danışmanlığı A.Ş.
  • info@egonomist.net
logo
  • 0 (232) 700 20 02Merkez Ofis
  • PK.35530 / Bayraklı - İzmirAdalet Mh. 1586-7 Sk. Kırkpınarlar İş Merkezi No:4 B Blk. Kat:2 D:8

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

İşbu Gizlilik Politikası, ACON PLUS YAZILIM VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI A.Ş.(ACON PLUS) ile Kullanıcı Sözleşmesi’ni akdetmiş olan tarafların (Şirket yetkilileri veya çalışanlar veya Birey), ACON PLUS tarafından sunulmakta olan İnsan Kaynakları Egonomist sistemi (Platform) kullanımları sırasında paylaştıkları bilgi ve belgelerin kullanılmasına ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

Üyelik aşamasında ve Platform’un kullanımı sırasında Şirket yetkilileri veya çalışanlar veya Birey tarafından sağlanan bilgilerin korunması ve bunların gizliliğinin sağlanması ACON PLUS olarak birinci önceliğimizdir. Bu nedenle Şirket veya Birey tarafından sağlanan ve Platform’da paylaşılan bilgiler, Kullanıcı Sözleşmesi’nde belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir kapsamda kullanılmayacak, üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Şirket, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “veri işleyen” sıfatıyla Platform’da paylaşılan kişisel veriler ile ilgili mevzuata uygun şekilde işlemektedir. ACON PLUS ilgili mevzuatta belirlenen kapsamda,

  • Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini,
  • Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini
  • Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almakta, gerekli denetimleri yaptırmaktadır.

ACON PLUS, Şirket yetkilileri veya çalışanlar veya Birey ve sair üçüncü kişiler hakkında elde ettiği kişisel verileri bu işbu Gizlilik Politikası ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz.

ACON PLUS sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Platformdan Toplanan Anonim Veriler

Platform kullanımınızda verdiğiniz bilgilere ek olarak, ACON PLUS Platform kullanımı hakkında anonim olarak bilgi toplamak için teknolojiyi kullanır. Örneğin; ziyaretin tarihi ve saati, görüntülenen sayfaların uzunluğunu vb. Bu teknoloji sizi kişisel olarak tanımlamaz. Bu sadece ziyaretçi ve platformun kullanımı hakkında istatistiklerin derlenmesini ve kullanılmasını sağlar. ACON PLUS bu anonim bilgileri ve içeriği Platform işlevselliğini artırmak, müşterilerini daha iyi anlamak ürün ve hizmetlerini geliştirmek için kullanır.

Kredi Kartı Bilgileri

ACON PLUS üzerinde bir ürün satın aldıysanız ACON PLUSkredi kartı bilgilerinizi saklamaz. Ödeme ile ilgili olarak bilgiler ve fatura bilgileriniz kaydedilebilir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde  egonomist.net veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır.Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin https://app.egonomist.net/loginara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Çerezler

"Çerez" tarayıcınıza gönderilen ve bilgisayarınızın sabit diskinde saklanan küçük bir bilgi parçasıdır. Çerezler bilgisayarınıza zarar vermez ve bir kullanıcının kimliğini keşfetmek için kullanılamaz. Çerezler Platform’da kullanıcı oturumunun devamı için etkin olması gerekmektedir. Bu bağlamda çerezlerin amacı kullanıcı girdilerini hatırlamaktır.

 

IP Adresleri

Sistemle ilgili teknik sorunların tanımlanması ve çözülmesi için, ACON PLUS gereken hallerde kullanıcıların IP adresini tespit etmek ve kullanmak durumunda kalabilir. IP adresleri, ayrıca kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Diğer Sitelere Bağlantı

Bu gizlilik politikası yalnızca bu Platform için geçerlidir. Platform üzerinden başka site ve uygulamalara link verilmesi mümkün olup, Şirket bu site ve uygulamaların gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Gizlilik Politikası Değişiklikleri Bildirim

ACON PLUS Platform üzerine yeni işlevler ve özellikler ekleyerek mevcut ürün ve hizmetini geliştirmektedir. Bu değişiklikler, kanunlarda yapılan düzenlemeler ve teknolojinin değişen doğası nedeniyle, gizlilik politikamız zaman zaman güncelleniyor. Değişiklik yapıldığında Platform üzerinden güncellenmiş gizlilik politikasını yayınlayacağız. ACON PLUS’ ındeğişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri Platform üzerinden yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır. Gizlilik politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle irtibata geçebilirsiniz.